Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Bayram Yahnisi
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Soak the chickpeas overnight. Slice the onions. Fry the onions in butter. Add tomato paste and spices to the roasted onions and continue frying for a few more minutes. Add the bony meat with chickpeas soaked overnight and water, cook for 1.5 hours on low heat and serve.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
1 kg bone-in mutton
3 onions
1 teaspoon of chickpeas
4 glasses of water
1 tablespoon of chili paste
2 tablespoons of butter
1 teaspoon of black pepper
1 teaspoon of salt
Bayram Yahnisi
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)