Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Bazlama
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Mix the flour and salt and put the yeast in the middle. Make a soft dough by adding water gradually. Let the dough rest for at least half an hour. Make meringues from the dough. Roll out the meringues to 1 cm thickness with a rolling pin. Cook on the sheet and serve.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
3 cups flour
10 g fresh baker's yeast
200 ml of water
1 teaspoon of salt
Bazlama
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)