Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Çerkes Mantısı (Çerkes Ravioli)
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Mix the egg, water and salt, add the flour little by little, knead until you get a smooth and hard dough and let it rest for 30 minutes. Boil the potatoes, add salt and pepper, mash well and mix. Make 2 meringues from the dough. Roll out the meringues to the size of a phyllo with a rolling pin. Cut 2 cm wide strips, prepare 2 cm square ravioli dough from the cut strips. Put the potato stuffing we prepared on the dough you cut and fold it in the form of an amulet. Boil the Mantı ravioli for 15 minutes, add chili peppers burned in butter and serve.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
3 cups flour
3 potatoes
1 egg
2 spoonful butter
1 teaspoon paprika
1 teaspoon of black pepper
1 teaspoon of salt
Çerkes Mantısı (Çerkes Ravioli)
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)