Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Gerdan Haşlama
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Boil the lamb neck in 2 liters of water for 1 hour. Clean and separate the meat of the boiled necks. Fry the chili paste in oil, add chopped onion and carrot and fry for another 5 minutes. Bake for another 25 minutes. Serve the cooked food hot.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
2 lamb neck
2 cups boiled chickpeas
1 carrot
2 cloves of garlic
1 medium onion
1 tablespoon of butter
1 teaspoon of chili paste
10 black peppercorns
1 teaspoon of salt
Gerdan Haşlama
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)