Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
lamb liver stew
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Fry the livers and chopped onions in olive oil for 3-4 minutes on high heat. Add ground pepper, cumin, tomato paste, salt and water and cook for 30 minutes on low heat. Let the cooked liver rest for 5 minutes and serve.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
1kg lamb liver
2 onions
5 tablespoons of olive oil
2 teaspoons of tomato paste
1 glass of water
1 teaspoon cumin
1 teaspoon salt
lamb liver stew
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)