Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Pit Pit Rice
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Cut the potatoes, tomatoes and green peppers into small cubes and fry them in butter. Add tomato paste to the roasted material and continue to fry for two more minutes. Then add boiled lentils, fine bulgur, broth, salt and pepper and cook for 20 minutes on low heat. Finely chop it and fry it in olive oil. Take the ready pilaf on a plate and serve it by adding the burnt onion on it.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
INGREDIENTS
4.5 cups of flour
1 egg
1 teaspoon of water
2 cups crumbled feta cheese
1/2 bunch of parsley
2 onions
1 teaspoon red chili powder
2 tablespoons of butter
8 glasses of water
1 tablespoon of tomato paste
1 teaspoon red chili powder
1 teaspoon salt
Pit Pit Rice
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
c
(0)
(0)
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Soup
c
(0)
Arabaşı Soup
(0)