Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Anasayfa
Gör
Tat
Gez
Keşfet
Blog
Video
Üye Ol
Bazlama
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Un ve tuzu karıştırın ve ortasına mayayı koyun. Suyu yavaş yavaş ekleyerek yumuşak bir hamur hazırlayın. Hamuru en az yarım saat dinlendirin. Hamurdan bezeler yapın. Bezeleri oklava ile 1 cm kalınlığında açın. Sac üzerinde pişirip, servis edin.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
MALZEMELER
3 su bardağı un
10 gr yaş maya
200 ml su
1 çay kaşığı tuz
Bazlama
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Çorbası
c
(0)
Arabaşı Çorbası
(0)
Aside
c
(0)
Aside
(0)
Bayram Yahnisi
c
(0)
Bayram Yahnisi
(0)
Börekaşı Çorbası
c
(0)
Börekaşı Çorbası
(0)