Tereyağını bir tavada eritin. Bir kaba aldığınız tereyağına tahini ilave edip karıştırın. Daha sonra un, su ve tuzla yoğurarak yumuşak bir hamur hazırlayın. Aynı boyda 6 bezeye ayırın, Mantı hamuru kalınlığında açtığınız hamurun her yerine tahinli harcı sürün. Üzerine biraz un serpin. En dıştan içe doğru 2 parmak kalınlığında katlayın. Ortasına bir delik açın. Kıvırarak bu deliği kenarlara doğru büyütün. Katlanmış geniş bir çember haline gelen hamuru 2 eşit parçaya bölün. Her parçayı kendi etrafında döndürerek şekil verin. Tepsiye aldığınız hamurların yağının donması için 10-15 dakika buzdolabında dinlendirin. Dinlenmiş hamurları oklava yardımı ile açın. Sıcak sac üzerinde veya tavada yağ sürmeden pişirip servis edin.