Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Anasayfa
Gör
Tat
Gez
Keşfet
Blog
Video
Üye Ol
Pekmez Helvası
(0)
Son güncelleme 1 yıl önce
Facebook
Twitter
Üyel olun ve burada gördüklerinizi iyileştirecek düzenlemeler önerin.
Un ve tereyağını pembeleşene kısık ateşte kavurun. İnce çekilmiş ceviz içini ekleyerek üzerine pekmezi de ilave edip iyice karıştırın. Tüm malzemeyi birbirine iyice yedirin. Tabaklara aldığınız helvayı ılık olarak servis edin.
0 Yorum
İlk yorum yapan siz olun.
Deneyiminizi Paylaşın
Üye Ol & Yorum Yaz
MALZEMELER
4 su bardağı un
1 su bardağı pekmez
1 çay bardağı ince çekilmiş ceviz
250 gr tereyağı
Pekmez Helvası
Popüler Diğer Tatlar
İsterseniz tadabileceğiniz diğer mükemmel lezzetleride keşfedin!
Açma Kete
c
(0)
Açma Kete
(0)
Arabaşı Çorbası
c
(0)
Arabaşı Çorbası
(0)
Aside
c
(0)
Aside
(0)
Bayram Yahnisi
c
(0)
Bayram Yahnisi
(0)
Bazlama
c
(0)
Bazlama
(0)