PASTIRMALI PİDE
Mayayı ılık suda erittikten sonra un ve tuz ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun ve 1 saat mayalandırın. Hamuru 4 eşit parçaya bölün ve oklava ile incelterek uzun pide şekli verin. Açtığınız hamurların içine kaşar peynirini yayın. Yaydığınız peynirlerin üzerine parçalara ayırdığınız pastırmaları dizin ve kenarlarını 1 cm kalınlığında katlayın. Pideleri yağladığınız tepsiye yerleştirip 230 derece fırında 10-15 dakika pişirip servis edin.
KIYMALI PİDE
Mayayı ılık suda erittikten sonra un ve tuz ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun ve 1 saat mayalandırın. İnce kıydığınız domates, soğan, biber, maydanoz, kıyma, tuz ve karabiberi bir kapta iyice karıştırın.Hamuru 4 eşit parçaya bölün ve oklava ile incelterek uzun pide şekli verin.Açtığınız hamura iç harcı sürün ve kenarlarını 1 cm kalınlığında katlayın.Yağlanan tepsiye yerleştirip 230 derece fırında 10-15 dakika pişirip servis edin.
SUCUKLU PİDE
Mayayı ılık suda erittikten sonra un ve tuz ekleyerek yumuşak bir hamur yoğurun ve 1 saat mayalandırın. Hamuru 4 eşit parçaya bölün ve oklava ile incelterek uzun pide şekli verin.Açtığınız hamurların içine kaşar peynirini yayın.Yaydığınız peynirlerin üzerine halka halka doğradığınız sucukları dizin ve kenarlarını 1 cm kalınlığında katlayın.Pideleri yağladığınız tepsiye yerleştirip 230 derece fırında 10-15 dakika pişirip servis edin.