Yumurta, tuz ve suyu bir kaba alıp çırpın. Unu azar azar ekleyerek pürüzsüz sert bir hamur yoğurun. Hamurdan 7 tane beze çıkartın ve 30 dakika dinlendirin. Zeytinyağı ve tereyağında kıymayı kavurun. Kıyma suyunu çekince, tuz, karabiber ve kıyılmış maydanoz ilave edip 2 dakika daha kavurup altını kapatın. Tencereyi suyla doldurup tuz ve zeytinyağı ekleyip ocakta kaynatın. Ayrı bir kaba soğuk su doldurun. 1 tane bezeyi oklava ile açarak tepsiye yayın, üzerine eritilmiş tereyağı ve kıyma harcını ekleyin. İkinci bezeyi de aynı şekilde yufka büyüklüğünde açın. Açtığınız hamuru 4 eşit parçaya bölün ve kesilmiş parçaları kaynayan suda 2 dakika pişirdikten sonra soğuk su dolu kaba batırıp çıkartın. Hamurun suyunu süzerek tepsiye yayın. Son beze hariç diğer yufka parçalarına aynı işlemi uygulayın. Sudan çıkan yufkaların yarısından sonra araya kıymalı harcı yayın. Son bezeyi haşlanan hamurların üzerine serin. Ocak üzerinde yavaş yavaş çevirerek pişirin. Daha sonra diğer tarafını çevirip kızarıncaya kadar pişirmeye devam edin. Dilimleyip servis edin.