Twitter
Facebook
Instagram
Youtube
Home
See
Taste
Routes
DISCOVER
Blog
VIDEOS
Sign up
Gel, Tat, Bir Daha Gel
Anasayfa
Tat
Kayseri Mantısı
(5)
The Yağlama And Types
(5)
Fried Ravioli / Fried Mantı
(0)
The Mantı in The Tray
(0)
Etli Yaprak Sarması
(0)
Beef Oxtail Tandoori
(0)
Fırınağzı
(0)
Diced Lamb fried on iron plate
(0)
Pehli (A kind of Kebap)
(0)
Kayseri Güveci
(0)
Kavurma
(0)
Kayseri Pastırması
(0)
Kağıtta Pastırma
(0)
Kayseri Sausage
(0)
sujuk stuffing
(0)
Pide Çeşitleri
(0)
Develi Cıvıklısı
(0)
Pita with Tahini
(0)
Tandır Böreği
(0)
Pastry with Feta Cheese Filling
(0)
Pastrami Pastry
(0)
Baked Beans with Pastrami
(0)
Çerkes Mantısı (Çerkes Ravioli)
(0)
Börekaşı Soup
(0)
Flour Soup (Kayseri Soup)
(0)
Kuru Bamya Çorbası
(0)
Arabaşı Soup
(0)
Nevzine
(0)
Kayseri Baklavası
(0)
Taş (Stone) Kadayif
(0)
Güllü Baklava
(0)
Aside
(0)
İncir Dolması
(0)
Cevizli Sucuk/Kedi Bacağı
(0)
Gilaburu Şerbeti
(0)
Kayseri Katmeri
(0)
Açma Kete
(0)
Kayseri Halkası
(0)
Bazlama
(0)
Piruhi Ravioli (Prov Ravioli)
(0)
Erişte Pilavı
(0)
Bayram Yahnisi
(0)
Kare Makarna
(0)
Ispanak Borani
(0)
Pastırmalı Ispanak Kavurması
(0)
Patlıcan (Eggplant) Kovalama
(0)
Zucchini Çıtması
(0)
Garlic Meatballs
(0)
Molasses Halva
(0)
Cold Soup
(0)
The Yarma (coarsely ground wheat) Soup With Yogurt
(0)
Kurşun Aşı
(0)
(0)
lamb chuck with the currant
(0)
Hakırdaklı Lahana Sarması
(0)
Rice Soup
(0)
lamb liver stew
(0)
Pırtımpırt (A Kind Of Vine Leaf Meal)
(0)
Gerdan Haşlama
(0)
Black Grape Compote
(0)
1
2
Sonraki